Nederlands Engels Duits

Over Ons

Graag willen wij ons voorstellen. Wij zijn Miranda en Twan van der Burgt uit Lieshout in Noord Brabant en hebben twee kinderen Lisa en Tim. Omdat we houden van reizen en skiën zijn wij jarenlang in diverse appartementen en vakantiehuizen in Europa verbleven.

Het viel ons op dat er veel verschil was in de vakantiehuizen, zeker met betrekking tot de inrichting en de liefde om alles goed te verzorgen. Op enig moment hebben wij daarom besloten om samen met goede vrienden een appartement in Kaprun te kopen. Dit had een groot voordeel, je kunt de vakantiewoning zelf naar eigen wens inrichten en van alle gemakken voorzien, ook voor je kinderen. Alleen de reisafstand naar Oostenrijk is voor regelmatig bezoek te ver gebleken en daarom hebben wij toen besloten om dit appartement ook te gaan verhuren. Met succes! Omdat we ook graag een vakantieadres dichterbij wilde hebben waar we voor een weekendje naar toe kunnen om te wandelen en te skiën, kwam daar een vakantiehuis in Usselen/Willingen Sauerland bij. Vooral een weekendje weg beviel ons zo goed, dat we besloten om in Nederland ook een vakantiewoning te zoeken. Deze vonden we op een prachtige locatie in Julianadorp aan zee en in Sevenum in Limburg. Ook dit appartement en Mobile Home hebben we weer van alle gemakken ingericht om heerlijk van te genieten.

Heel trots zijn we daarom ook dat we de site www.hurenvakantiehuis.com hebben kunnen lanceren. We nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze site en staan open voor al je vragen.

Je kunt ons mailen via info@hurenvakantiehuis.com of Miranda bellen op +31-(0)499423093.